Hozzávalók:

5 csésze  víz 5 csésze húsleves 2 csésze kockázott főtt csirkemell 2 csésze kelkáposzta 1 közepes cukkini 1 csésze zeller 1 csésze  felkockázott paradicsom 1/2 csésze  felszeletelt fehér retek 1/2 csésze vörös hagyma 1 evőkanál olaj 3 gerezd préselt fokhagyma ízlés szerint kicsi bors ízlés szerint kicsi citromlé 1 evőkanál avokádó a tálaláshoz

Elkészítés:

1.Melegítsd fel közepes lángon az olajat.2.Add hozzá a préselt foghagymát és süsd 3 percig,3. Add hozzá a retket és a káposztát,és párold addig amíg a káposzta megfonnyad.4.Add hozzá az összes többi zöldséget és ízlés szerint borsot és keverd meg.5.Add hozzá a húslevest és vizet) és a vizet.6.Forrald fel.7.Takarékon főzd további 10 percig.8.Add hozzá a főtt csirkét.9. Lassú tüzön további 10 percig főzzük.10.Tálald csészében citromlével,avokádóval